dissabte, 12 de gener del 2013

Descobrint el Dropbox

      S'ha acabat el Nadal, i amb ell les vacances. Ha acabat també una setmana duríssima de presentacions molt importants i d'entregues. Ara que ja estic una mica més calmada, vull parlar del meu nou descobriment. És perfecte per compartir arxius, sobretot quan vols enviar-te fotografies amb alguns amics, o vídeos que són massa grossos per enviar mail o d'altres.
         És el Dropbox, que ens està essent molt útil per fer el treball de Tic, sobretot aquestes vacances de Nadal, que cada una era a una punta. Ens ha servit per poder continuar la feina i anat fent cada una pel seu compte.

       Es tracta d'un servei d'allotjament d'arxius multiplataforma en el núvol, operat per la companyia Dropbox. Permet als usuaris emmagatzemar i sincronitzar arxius en línia i entre ordinadors i compartir arxius i carpetes amb els altres. Hi ha tant versions gratuïtes com de pagament. 
Avui en dia, Dropbox compta amb més de 25 milions d'usuaris i té presència en 175 països. La companyia el va llançar el setembre de 2008, i l'abril del 2011 es va posar en marxa en la versió espanyola, alemanya, japonesa i francesa.

       Crec que encara hi ha molta gent que no coneix aquest programa i realment, ara que ja l'empr amb normalitat, pens que val molt la pena. Lleva molta feina de passejar USB d'una banda a l'altra i així permet tenir la feina sincronitzada i actualitzada en tot moment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada